Amager Strand – 2016

Et nyt kvarter er på vej: Amager Strand. Denne gang ved solnedgang, sommeren 2016.

Jeg skød videostumperne for at øve brugen af et lille, besynderligt kamera: Et DJI Osmo X3.

DJI Osmo X3
Tak til Frank Zhang for at dele billedet på Unsplash

Et par år senere er jeg stadig lidt splittet om hvorvidt jeg kan lide kameraet eller ej. Der er både godt og skidt: Jeg kan egentlig meget godt lide at skyde med kameraet, og synes at resultaterne er ok størrelsen taget i betragtning. Men det tager for lang tid at tage et enkelt skud med det, fordi mobilen først skal i, og DJIs app og kamera skal startes op. Så det ender med at ligge i tasken, eller endnu værre i skuffen.

Så jeg har solgt mit DJI Osmo X3 igen:-/

Musik: Cylinder Six af Chris Zabriskie.

1 kommentar

Tilføj din

Skriv et svar