Anden præmie i videokonkurrence

Jeg er ret glad for anamorfisk video, så for et halvt års tid siden slog jeg til med det samme, da jeg så en kampagne på Indiegogo for et vaske-ægte, billigt, anamorfisk objektiv.

Jeg fik mit Sirui Anamorphic 50mm i starten af april måned, og gik med det samme ud og skød en lille video på Amager Fælled med det for at test det – se også indlægget En aften på Amager Fælled.

Lidt efter så jeg en lidt besynderlig konkurrence: Dem, der havde købt objektivet via Indiegogo, blev inviteret til en konkurrence om at lave en video med det. Motivation: Man kunne vinde et gavekort/en voucher til Siruis webshop.

Vi var et par stykker, der undrede os over præmien: Hvorfor skulle man have lyst til at vinde et gavekort til Sirui, når de ikke har meget andet i webshoppen af interesse, end det objektiv, man allerede har købt via Indiegogo?

Deres svar var: Ja, det kan jo være at man vil købe et dem til en ven. Kald mig bare en fedterøv, men jeg plejer ikke at købe en gave til 5.000 kroner til en ven. Heller ikke selvom jeg får 30% rabat.

Anyways, jeg havde jo en video fra Amager Fælled. Så jeg kunne lige så godt deltage i konkurrencen med den video, og få den oplevelse med.

Og i dag fik jeg så en tilbagemelding fra dem: Jeg har fået en 2. plads. Så tillykke til mig selv.

Og dog… Er det virkelig en 2. plads? Eller var det bare en 2. præmie? Der var i hvert fald 3 personer, der fik en 1. præmie. De havde lavet nogen ret fine videoer:

@schnittfabrik

@embe

@nelpictures

Og så var der vist nok ret mange, der fik en 2. præmie (en 30% rabatkode til Siruis webshop). Så det kan vel i bedste fald kaldes en 4. plads?

Anyways: Jeg har ikke brug for noget fra Sirui-shoppen. Men sig til hvis du har – så bestiller jeg gerne for dig med 30% rabat. Det skal bare være i løbet af juli måned:-)

Skriv et svar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.