Bagsværd sø med Lensbaby Trio

Tre objektiver i ét? Ja tak, det skal jeg da prøve. Lensbaby Trio er et besynderligt lille objektiv. Jeg har haft det med ud på en tur rundt om Bagsværd sø for at prøve det. Og så har jeg lagt det ned i skuffen igen…

Lensbaby Trio på Sony a7r ii
Lensbaby Trio til Sony E-mount

Tech Specs

Lensbaby Trio er et lille 28mm full-frame objektiv med en fast blænde på f/3.5. Eller rettere: 3 objektiver, der kan vælges mellem ved at skrue objektivfronten rundt. De tre objektiver, sweet, velvet og twist giver forskellige effekter/sløringer af billedet.

Der er ikke nogen elektroniske kontakter, så kameraet er fuldt manuelt. Det betyder også at man ikke kan se hvilket af objektiverne man har skudt et billede med på EXIF-dataen. Men her kan du se de tre effekter:

Bagsværd sø

Jeg tog objektivet med en tur rundt om Bagsværd sø for at danne mig et hurtigt førstehåndsindtryk. 7km i ekspresfart med Sandra – for mere info om vandreturen kan du se mit indlæg om Bagsværd sø rundt.

Afrunding

Lensbaby Trio er et at de mere finurlige objektiver jeg har prøvet. Det er lidt besværligt at håndtere, og jeg rammer absolut ikke plet ved hvert skud. Men jeg kan egentlig meget godt lide galleriet fra vandreturen – det giver lidt lomografisk stemning.

Det er den slags objektiv, der kommer til at ligge i skuffen, og bliver taget frem én gang om året for at prøve noget der er lidt anderledes…

Skriv et svar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.