Bagsværd sø rundt

I sommers havde Casper, Christian og jeg sat os for at vandre rundt om Bagsværd og Lyngby sø. Den røde og orange rute på kortet – lige over 10 km. Men så kom vi forbi Nybro Kro, der fristede med kolde fadøl…

Vandretur Bagsværd sø rundt
Kort fra © OpenStreetMap-bidragsydere – Open Street map er åbne data

Øl, vandring eller kameratest?

Det blev mere til øl end vandring. Sådan kan det gå når det regner, og der er en bæverding på vejen. Turen blev kortet ned til kun at være Bagsværd sø rundt – lige omkring 7 km.

Under alle omstændigheder: Jeg fik prøvet mit DJI Osmo Action, et fint lille actionkamera jeg havde købt på tilbud for et par tusind.

DJI Osmo Action på Selfiestang

Så tag med på en virtuel tour de Bagsværd sø rundt, og se hvad man kan få ud af et DJI Osmo Action.

Start ved Aldershvile slotspark

Vi startede ved Aldershvile slotspark, hvor der er godt med gratis parkeringspladser. Dernæst fulgte vi de anlagte stier vestpå: Rundt om søen i urets retning. Nem vandretur, lige noget for et par gamle pensionistben.

Flot og nem vandretur

Bagsværd ro-stadion er et oplagt sted at nyde et lille vue over søen. Og en håndbajer.

Sophienholm slot bød på Corona-teater, så der skulle vi være stille. Vi bankede på hos Mette F, for vi ville gerne se Marienborg. Men hun lukkede os ikke ind. Så i stedet blev det til lidt livsvisdom om både menstruationskopper og brækskåle og en lille tur på Nybro Kro.

Så alt i alt en glimrende lille tur. Flot. Landskaber, parker og boliger ser noget mere fancy ud end hjemme i Ørestad…

DJI Osmo action?

Og hvad med mit DJI Osmo Action? Ja, det er da meget godt. Men jeg kan nu bedre lide mit DJI Osmo Pocket. Hvorfor? Osmo Pocket er en del nemmere at navigere rundt i, når det sidder på mobilen. Men alt det med kameraet må jeg vende tilbage til i et andet indlæg…

1 kommentar

Tilføj din

Skriv et svar