Børnene i Byhusene (Sirui Swift P1)

For knap et års tid siden købte jeg et Sirui Anamorphic objektiv på Indiegogo. Der fulgte en Gimbal med – Sirui Swift P1. Jeg er meget glad for objektivet – men hvad med Gimbalen? Er den noget værd? Jeg har prøvet den et par gange, og er ikke videre imponeret…

Sirui Swift P1 er en lille gimbal til små kameraer. Den er ret let, og jeg tænkte at den ville passe fint til mit Panasonic GH5. Vægtmæssigt skulle den kunne klare det, da den kan klare op til 900g.

Montering af kameraet gik også nogenlunde fint. Jeg har bare altid syntes at det er pisse-irriterende at stabilisere et kamera på en gimbal. Men det gælder alle gimbals, så der har jeg ikke nogen grundt til at være sur på Swiften. Det er nok også derfor jeg er så glad for mit DJI Osmo Pocket.

Anyways: Ud og skyde med det! Der er en anelse bævren i billedet, men ellers virker stabiliseringen nogenlunde fint. Jeg savner alle de intelligente funktioner fra smartere gimbals, f.eks. at kunne lave tracking skud.

Det store problem er dog den usikre fornemmelse Swiften giver mig: Batteriindikatoren kører op og ned, fra fuldt batteri til advarselsblink på 2 minutter.

Så det er nok en mandagsmodel jeg har fået fat i, og jeg får nok ikke brugt den igen… Men jeg fik da taget et par små skud af børnene i byhusene med den:-)

Musik: Easy Lemon 30 Second af Kevin MacLeod er licenseret under en Creative Commons – tilskrivning 4.0-licens. https://creativecommons.org/licenses/…

Kilde: http://incompetech.com/music/royalty-…

Kunstner: http://incompetech.com/

Skriv et svar