En ny start

40 år. Det skal fejres. Blandt andet med en lille kavalkade af mit liv i billeder. Og en ny udgave af mit website.

Det har taget lidt tid, omkring 40 år, men jeg synes efterhånden at have fundet frem til min niche/interesse: At lave små fortællinger om oplevelser og ting jeg godt kan lide. Og det er også det, der er fokus på i den nye udgave af mit website.

Så jeg har restruktureret indholdet på sitet, og blandt andet introduceret sektionen “fortællinger” som er en blog med fortællinger om ting, steder og emner, som jeg selv synes er interessante.

Senere vil sektionen “Lektorens hjørne” dukke op, med tips, tricks og vejledninger til foto, video og digitale fortællinger/webdoks.

Jeg regner ikke med at blive 40-fed-og-færdig, selvom jeg runder et skarpt hjørne. Faktisk det modsatte: Børnene er blevet ældre, og rammer som job, bolig mm. er på plads. Så fyrrerne bliver en fest, og der kommer til at ske meget, også her på sitet.

Så følg med – jeg glæder mig til at lave mere indhold fremover:-)

Skriv et svar