The Standard

Et tilbageblik på en dejlig dag for nøjagtigt 3 år siden: Det kan være ret koldt i december i København, men ofte er vejret også meget stille, solen skinner, og himlen er blå. I hvert fald i de par timer solen er fremme…

Jeg havde fri, og tog mig en lille tur i byen. Jeg kom forbi en bygning, jeg har syntes godt om længe: The Standard, som ligger på Havnegade, lige ude til vandet.

The Standard blev bygget i 1937, en periode hvor funktionalisme havde vind i sejlene. Bygningen var oprindeligt et toldhus, og i funktionalismens ånd derfor designet til det formål. Siden blev det en færgeterminal til sverigesbåden, og nu om dage huser bygningen tre restuaranter/caféer. Det lader også til at bygningen er ret velegnet til den funktion:-)

Anyways, den flotte og bygning og det gode vejr taget i betragtning, kunne jeg ikke lade være med at tage et par skud af bygningen. Jeg ville gerne give billederne et lomografisk islæt, så jeg mættede farverne godt, og gav dem en kraftig vignettering/fortoning.

Næste gang jeg kommer forbi The Standard stopper jeg forhåbentligt op og tager mig en kop kaffe:-)

Skriv et svar