Halloween i Tivoli

Mørkets magter overtager gaderne i dag. Også i Tivoli.

Jeg har været et smut i Tivoli for at se forlystelsesparken i bedste Halloween-stil. Selvsagt tog jeg et par billeder:-)

Panasonic GX800

Panasonic Lumix GX-800
Panasonic Lumix GX-800, kreditkort og Olympus 45mm objektiv

Jeg prøvede mig frem med det mindste systemkamera jeg har: Et Panasonic Lumix GX800. Det er vist også et af de mindste systemkameraer på markedet overhovedet.

Jeg kombinerede kameraet med et Panasonic Summilux 15mm f/1.7 og et Olympus 45mm f/1.8. Tages crop-faktoren på 2 for et micro-four thirds kamera i betragtning, giver det brændvidder på 30mm og 90mm i full-frame ækvivalenter.

Det er en af de første gange, jeg rigtig har brugt kameraet, selvom jeg har haft det et år eller to. Det blev kun til lidt over 100 billeder, for Felix (min søn på 5 år), hev mig fra det ene sted til det andet.

Førstehåndsindstryk

Men det var nok til at danne sig et hurtigt førstehåndsindtryk af kameraet: Det var dejlig kompakt, og virkede nogenlunde som det skulle til “hverdagsfotos.” Men jeg savnede en søger og fokus drillede til tider lidt. Derhjemme irriterede mikro SD-kortet lidt – jeg vil hellere have et SD-kort, jeg kan putte direkte i computeren.

Så: Kameraet klarede det fint nok, og det fungerer fint som supplement til f.eks. en mobiltelefon. Men jeg ville personligt opgradere til et GX80 – den lidt dyrere version, for at få søger, blitz-sko og SD kort med i pakken…

Anyways, hvis du bare vil se billederne fra Tivoli, kan du se i galleriet herunder:-)

Skriv et svar