Hej derude!

Den første “klumme” på mit redesignede site. Hvad skal den handle om? Som foreslået af shoutmeloud.com, vil jeg introducere mig selv og tankerne bag mit website.

Hvem er jeg?

Jeg er Stefan, en gut på 38, der lever en ganske normal, men dejlig, tilværelse i Ørestad, København.

Jeg begyndte at fotografere og arbejde med video i midten af 90’erne, og har haft det som “lidt mere end en hobby” siden da. Jeg har været lidt rundt i foto- og video verdenen, og sågar taget et højskoleophold med fokus på video.

Jeg arbejder en del med foto- og video gennem mit arbejde som adjunkt på KEA, og har derudover en række kunder jeg hjælper med eventfotografering og videoproduktion.

Min primære interesse inden for foto- og video er mere hen i reportage-genren: Jeg elsker visuelle historier om personer, steder og begivenheder. Helst positive historier med et lokalt islæt.

Hvorfor dette website?

Jeg har en baggrund som Cand.it i design og kommunikation, og gennem mit arbejde som adjunkt på KEA arbejder jeg en del med digital design- og indholdsproduktion.

Jeg har til gengæld også haft lidt travlt med arbejde, familie og ekstra arbejde de seneste par år, så det er blevet til mange portfoliosites, men jeg har ikke haft tid til at drive mit eget website (ordentligt).

Men det skal der laves om på nu: Børnene er blevet ældre, og jeg har skåret lidt ned på arbejdet. Så nu ovevejer jeg at tage en diplomuddannelse i fotojournalistik ved DMJX. Det skal websitet her hjælpe mig i gang med.

Hvad vil jeg skrive om?

Jeg elsker at udforske steder og begivenheder, så en del af bloggen vil handle om at dokumentere mine oplevelser. Jeg har ikke afgrænset mit arbejde til en bestemt genre – den er nok en blanding af street, rejse, portræt- og landskabsfotografering. Forhåbentligt kan jeg bruge sitet til at udvikle min egen stil med tiden.

Derudover vil jeg beskrive nogen af de strabadser jeg gennemgår for at blive en god visuel historiefortæller. Det kommer nok til at handle lidt om gear og gadgets, foto- og videoteknikker samt web- og sociale medier.

Hvem skriver jeg til?

Min primære målgruppe er andre interesserede i visuel historiefortælling. Derudover kan jeg nok tvinge familien og muligvis nogen studerende ind på sitet i ny og næ;-)

Målet

Jeg har ikke defineret nogen klare succesmål endnu – i første omgang handler det bare om at få dette site samt mine sociale medier op at køre. Så må jeg evaluere resultaterne om halvanden års tid, når jeg runder de 40 – sommeren 2020.

Næste skridt bliver at få så godt indhold på, at jeg kan komme ind på diplomuddannelsen i fotojournalistik ved DMJX. Det kræver nok lidt ekstra arbejde;-)

I mellemtiden satser jeg bare på et par “shares, likes og subscriber.”

Vil du være den der hjælper mig med det?

Mvh Stefan

Skriv et svar