Helsingborg i påvirket tilstand

Panasonic Lumix GX8, Panasonic 15mm f/1.7, Olympus 42.5mm f/1.8 og Aputure Amaran AL-M9
Dagens kit: Panasonic GX8, Panasonic 15mm f/1.7, Olympus 42,5mm f/1.8 og Aputure Amaran AL-M9 LED

November. Kulden og mørket trænger sig på. For mange er det en måned, der bare skal overstås, før juleracet i december går løs. Jeg startede måneden med tre af mine yndlingshobbies: Byvandring, mad/øl med vennerne og fotografering. Men hvordan går det lige, når man kombinerer de tre? Tag med på en tur gennem Helsingborg om natten, og få svaret…

Helsingborg

Jeg tog til Helsingborg med Christian, Robert og Casper. Målet var bare at hygge lidt: Se Helsingborg, spise lidt, og drikke et par øl. Så jeg så mit snit til at tage lidt dagligdags-turist-fotos undervejs.

Med i tasken…

I og med at jeg ikke helt vidste hvordan dagen/aftenen ville udvikle sig, tog jeg mit Panasonic Lumix GX8 med mig. Det er lige så solidt som en mursten, fint vejrforseglet, og en anelse ramponeret. Så det kan godt tåle lidt ekstra knops… Derudover havde jeg et Panasonic 15mm f/1.7 objektiv, et Olympus 42.5mm f/1.8 objektiv og en Aputure Amaran AL-M9 LED-lampe med mig. Godt og kompakt!

Det gik fint med at skyde – men efter et par øl, begyndte jeg at fumle lidt mere med knapperne, og skyde mere skødesløst. Og senere på aftenen blev øllene mere interessante end fotografiapparatet… Anyways – se fotografierne fra turen herunder;-)

Galleriet

Skriv et svar