Jeg fandt Mountaintop Motel Massacre

Jeg så min første gyserfilm da jeg var 8-9 år gammel, fordi min storesøster hold gyser-aften, og jeg synes hendes veninde var sød. Jeg måtte ikke for mor, men alligevel fik jeg set den. Det var Mountaintop Motel Massacre. Jeg har ikke set den siden, og den er garanteret også noget værre bræk – den får f.eks. under 4 stjerner på imdb. Men ikke desto mindre gjorde den mig godt og grundigt bange dengang, så jeg har længe gerne villet se den igen.

Men det er ikke bare en film man finder i Fona eller TP, så det tog lidt tid at støve den op i en webbutik. Jeg fandt den på cdwow.com: En dobbelt-pak med filmene Initiation og Mountaintop Motel Massacre til 7,5 pund. Den skulle gerne komme ind ad brevsprækken indenfor den næste uges tid, og så skal den have æren af at være den første film, der bliver anmeldt her:-)

I mellemtiden kan du nyde traileren:

Skriv et svar