Kai W i Kbh

For et par uger siden blev Kai Wong spottet i København. Han stod og førte sig frem ved storkespringvandet med et kamera i hver hånd.

Kai Wong i København
Kai Wong i København

Kai er en Youtuber, hvis show primært handler om foto- og videoudstyr. Tempoet er højt, og indimellem springer han fra udstyr til gag og gimmicks, og fyrer en masser frækheder af imens. Hans videoer er nogenlunde lige så underholdende som hans “about” side på kaimanwong.com.

Kai Wongs about side
kaimanwong.com/about

Kai er en af de få Youtubere, jeg har fulgt i flere år (sammen med gutterne fra dpreview og Andyax). Jeg begyndte at følge ham, da han var vært på det Hong Kong-baserede digitalrev tv sammen med den svært forståelige medvært Lok. I slutningen af 2016 kvittede han digitalrev til fordel for en solokarriere.

Videoerne er stadig lige så underholdende som dengang med digitalrev. Nu gør han bare alt selv. Og det lader til at være en formel, der virker: Årsagen til at han var på besøg i København var efter sigende at han var inviteret til et lanceringsevent for et nyt Sony kamera, og han var en af de få Youtubere, der havde fået en invitation.

Succesen kan vel tilskrives at han har fokus på at lave underholdning frem for udelukkende kommercielt materiale. Underholdning, der på samme tid får formidlet nyheder fra foto-video-verdenen.

I digitalrev tv perioden var der godt med fart på hans videoer. Men tempoet er sat yderligere i vejret siden han er gået solo. Han bruger ikke tid på lange introsekvenser, disclaimers osv., men går direkte til produktet. Og eventuelle “kommercielle samarbejdspartnere” bliver også liret af hurtigt. Det er ellers en af dræberne på mange af andre Youtuberes kanaler. Så kan det godt være at han får liret en masse gøgl af undervejs i videoen. Men det er bare underholdning:-)

Anyways, Kai var som nævnt et smut i København. Og det kom der en fin anmeldelse ud af. Se om du kan følge med;-)

Skriv et svar