Kom i gang!

Der er ikke så lang tid til at det er tid til at overveje det næste nytårsfortsæt. Stoppe med at ryge, begynde at dyrke mere motion, højst se porno én gang om dagen, spise mindre slik, læse avisen hver dag…

Jeg foreslår: At lave flere kreative ting. Jeg brugte en stor del af ungdommen på at spille guitar, lave film, tage billeder og sådan. Men så gik det lidt i glemmebogen i midten af 20’erne.

Men nu skal de gamle interesser hives frem fra skuffen igen. Det er godt for krop og sjæl at lade kreativiteten herske, er jeg sikker på, og der er rigtig mange sjove ting at gå i gang med.

For mig er det primært produktioner til internettet der trækker. Film, video, animation, foto osv.. Men det skal man jo bruge en masse udstyr, for at gå i gang med?

Næææh. Det behøver man ik’. De fleste har en computer og et digitalt lomme-kamera. Mange af programmerne kan man finde gratis på nettet. Det er fint nok til en start. Ja, der er godt nok mange fede og dyre ting derude, der kan hjælpe arbejdet. Men de er ikke nødvendige til at starte med.

Så det her er også startskuddet for min blog. Her vil mine daglige glæder og udfordringer med forskelligt kreativt arbejde blive udpenslet.

Bloggen kommer til at handle om digitalt design og indholdsproduktione – mest af alt film, foto og webproduktion. Inputtene her varierer bredt: Fra anmeldelser af programmer og udstyr, over glæder og udfordringer i mit arbejde til opfordringer om at se andre personers arbejde.

Målet er at bidrage med gode tips og tricks, og dermed at inspirere. Måske kan du finde et par tips og tricks du kan bruge herinde, måske interesserer du dig for én specifik type kreativt arbejde eller måske er du mest interesseret i den kreative proces.

Under alle omstændigheder håber jeg at se dig vende tilbage igen og igen.

Vel mødt,

Mvh Stefan

Skriv et svar