Kullen i sort/hvid

For et års tid siden, var jeg et smut i Kullen, Sverige, på en tur arrangeret af magasinet Digital Foto. Og sikke et fotogent sted med noget vi ikke er så vant til i Danmark: Masser af klipper, oplagt til en god omgang landskabsfotografering. Man skal vel til Bornholm for at finde noget tilsvarende i Danmark, men Kullen er noget lettere at komme til end Bornholm: Man kan køre fra København til Kullen på halvanden time.

Jeg havde taget to gadgets med mig: Et DJI Osmo Pocket til at optage video. Det skrev jeg om i indlægget DJI Osmo Pocket – førstehåndsindtryk. Og et godt, gammelt fotografiapparat, Panasonic Lumix LX-100, til at tage billeder. Det skrev jeg om i indlægget Panasonic Lumix LX-100 for et lille stykke tid siden.

Jeg er stor fan af sort/hvid fotografering, og da vejret var lettere overskyet, besluttede jeg mig for primært at skyde i sort/hvid. Så følg med mig Kullen rundt i sort og hvid:-)

Skriv et svar