LingsWings

Update 24/10-19: LingsWings.com er lukket:-(

LingsCars.com har længe været et af mine favorit-websites. Bevares. Jeg har ikke så meget at lave derinde: Som dansker ser jeg ikke det store formål med at lease en bil i Storbritannien. Så det er ikke indholdet, jeg kommer efter. Det er designet.

Jeg har været inde på LingsCars.com adskillige gange for at få inspiration til at designe webløsninger med kant: LingsCars er et overflødighedshorn af Gif-animationer og lækker grafik inspireret af webdesign fra sen-halvfemserne. Det er fedt at se en stor leasingvirksomhed give designet så meget kant!

Har du ikke set LingsCars.com før, kan jeg varmt anbefale et besøg på sitet.

Screenshot af LingCars.com
LingsCars.com er et overflødighedshorn af lækker grafik

Men nu kommer det gode: Ling har kastet sig over rejsebranchen med en ny virksomhed: LingsWings.com. Og designet er mindst lige så vildt her.

Der er både Gif-animationer af Theresa May, store Brexit- og Duty Free-bannere, utallige blinkende display-tekster, lækre præsentationsvideoer og mange andre lækkerier.

Jeg havde været voldsomt stolt, hvis jeg på den ene eller anden måde havde været involveret i websitet. Så skynd dig at udforske LingsWings.com🙂

Screenshot af LingsWings
LingsWings.com er i luften. Og det ser godt ud:-)

Lings Wings på mobilen (tilføjelse fra d. 04/09-19):

Jeg havde i første omgang ikke set lingswings.com på mobilen. Men nu fik jeg taget et kig, og der fortsætter retro-festen i stor stil: På mobilen er sitet designet i bedste tekst-tv stil. Flot. Designeren må være så stolt af sig selv:-)

Lingswings Mobiludgave
Screendump af lingswings.com besøgt fra en mobil

1 kommentar

Tilføj din

Skriv et svar