Næsten street style fotografering i Sydhavnen

Jeg tog en tur gennem den nye del af Sydhavnen (Sluseholmen og Teglholmen), for at opleve en ny bydel, jeg har hørt meget godt om. Det var en forholdsvis mørk aften, men jeg ville gerne prøve at se om jeg kunne klare mig uden stativ. Så jeg tog et Voigtländer 17.5mm f/0.95 på mit Panasonic Lumix GX8.

Voigtländer Nokton til Micro Four Thirds - 17.5mm f/0.95
Voigtländer Nokton til Micro Four Thirds – 17.5mm f/0.95

Med en blænde på 0.95 og en lukkertid omkring 1/15 sekund gik det nogenlunde med at tage billeder håndholdt – enkelte gange med lidt støtte fra kajkanten. Se selv!

Til gengæld var Sydhavnen noget mennesketom. Jeg havde regnet med mere liv og glade dage. Så det blev ikke helt så “street” som jeg havde regnet med, snarere “urban geometry” fotografering… Men det er jeg også stor tilhænger af:-)

1 kommentar

Tilføj din

Skriv et svar