Ørestad Syd 2020

August 2020. Jeg har boet i Ørestad i lidt over tre år, og kender de gode foto-steder ret godt. Men der bliver bygget løs, så de steder ændrer sig lidt efter lidt.

Jeg havde sat mig for at teste hvilket objektiv der virker bedst til håndholdt video med mit Blackmagic Pocket Cinema 4K kamera: Et Panasonic Lumix 12-35 f/2.8 eller et Panasonic Lumix 12-60 f/2.8-4.0?

For at gøre det nemt for mig selv, blev projektet i denne omgang en lille video af Ørestad Syd – mit nabolag. Så tag med på en virtuel tur gennem Ørestad Syd.

Panasonic Lumix 12-35 f/2.8 vs. 12-60 f/2.8-4.0

Og hvad så med objektiverne? Panasonic Lumix 12-60 f/2.8-4.0 endte helt klart som min favorit!

Først og fremmest virker den indbyggede stabilisering en del bedre. Og det er ret vigtigt når objektivet kombineres med et Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K, for det har ikke indbygget stabilisering.

Dernæst er rækkevidden også lidt bedre. Kompromiset med den lidt kortere laveste blænde gør ikke så meget – i hvert fald ikke til denne slags optagelser:-)

Skriv et svar