Slut med Trololo

Hvad skal man lave, når man er i karantæne? I starten af Corona-pandemien var mit forslag at gå rundt derhjemme og synge som Hr. Trololo.

Jeg havde ikke lige forestillet mig at jeg ville komme til at gå rundt og Trololoe i lige knap fem måneder. Men nu er det slut med Trololo. Jeg er tilbage på KEA!

Jeg havde næsten glemt hvordan det er et at stå tidligt op om morgenen, cykle på arbejde og stå i kø til kaffemaskinen på lærerværelset. Så for at komme i den rette stemning: Her er et par videoer jeg har været med til at lave sammen med KEA kommunikation for at give et indblik i hvad efteråret kommer til at handle om.

Det bliver et travlt semester, for der er meget at indhente. Blandt andet skal jeg aflevere min lektoranmodning, hvilket jeg fik forsømt under Corona-nedlukningen.

God arbejdslyst:-)

Skriv et svar