Søndersø rundt

Søndersø rundt er en god lille vandrerute for begyndere, børn og pensionister. Så jeg tog både et par pensionister og en 10-årig pige med på de 5,4 km rundt om søen. Og et par Pentax 110 objektiver:-)

Søndersø rundt – Kort fra © OpenStreetMap-bidragsydere – Open Street map er åbne data
Søndersø rundt – Kort fra © OpenStreetMap-bidragsydere – Open Street map er åbne data

Start ved Parkeringsplads Søndersø

Vandrerteamet mødtes kl. 09.00 lørdag morgen på Parkeringsplads Søndersø på Ballerupvej (det lyserøde P på kortet). Der var lige enkelte p-pladser tilbage. Dem snuppede vi. Ned til søen, og så i gang. Og så var det bare at gå den ene eller anden vej rundt.

Vi gik nordpå, og så mod urets retning på kortet. God sti, fin afmærkning. Stort set umuligt at gå forkert… Specielt med et lille vandrerkort fra informationstavlen ved parkeringspladsen. Både børn og pensionister klarede hele ruten uden brok eller smerter i knæene.

Søndersø: Oldtidsstien

Pentax 110

Jeg havde taget et lidt finurligt foto-kit med mig: Et Panasonic Lumix med tre par gamle Pentax 110 objektiver fra slut 70’erne/start 80’erne.

Lumix GX-800 med Pentax 110 objektiver
Panasonic Lumix GX-800 med Pentax 110

Jeg vender tilbage til objektiverne i et senere indlæg – her kan du bare nyde billederne fra turen Søndersø rundt med tre Pentax 110 objektiver🙂

Se også hjerteforeningens korte beskrivelse af vandreruten.

Skriv et svar