Vildskud website

Jeg har lavet et website for teaterfestivalen Vildskud. Giv mig et skulderklap;-)

Udfordringen

Vildskud er Københavns festival for uafhængigt teater. Festivalen bliver drevet af frivillige, og har haft mange forskellige websites i løbet af de 14 år den har eksisteret.

De seneste par år har festivalen haft et statisk website, og det har gjort det besværligt at opdatere sitet hurtigt nok under festivalen. Så festivalen efterspurgte et CMS-baseret website, hurtigt.

Jeg kom ind i projektet kort før festivalens start, og lavede en løsning på forholdsvis kort tid.

Idéen

Da løsningen skulle være dynamisk, og da der ikke var oceaner af tid til design af websitet, foreslog jeg en løsning baseret på WordPress og teamet Miyazaki.

Mit forslag gik på at lave en første CMS-baseret webløsning, med de funktionaliteter, der skulle til, for at få det til at virke (et minimum viable product), og dernæst at fortsætte med udvikling af design og indhold efter afviklingen af festivalen.

Løsningen

Jeg gennemløb indholdet på det gamle website, reorganiserede informationsarkitekturen, og genbrugte billeder og tekster fra det gamle site.

Jeg tilpassede Miyazaki-temaet, så det fik lidt Vildskud identitet, udvidede WordPress med indholdstyperne ”specials” og ”forestillinger,” og implementerede filtrering af forestillinger ved hjælp af Advanced custom fields, Isotope samt et par små kodestumper.

Videre forløb

Jeg har en en række idéer til videre design af sitet, som forhåbentligt vil blive implementeret før Vildskud 2020.

Først og fremmest skal indholdet revideres, og der skal tilføjes flere korte videoer og gif’er. Jeg overvejer yderligere filtreringskriterier på programsiden, og formidling af festivalens forskellige lokaliteter.

Designmæssigt vil jeg udvikle en funktion til at generere forskellige farvepaletter for hvert besøg på sitet.

Så der er masser af udviklingsperspektiver i sitet – så sørg for at følge med i den videre udvikling det næste års tid☺

1 kommentar

Tilføj din

Skriv et svar